Vés al contingut

PER UN URBANISME AL SERVEI DE LA CIUTAT

Octubre 30, 2010

El FCB ha sol·licitat a la Generalitat de Catalunya que aturi el projecte de requalificació del miniestadi.

Una vegada més els veïns i veïnes hem posat el nostre gra de sorra per aturar l’especulació urbanística a la nostra ciutat. Si no haguéssim fet oposició des del naixement del projecte, quan encara no patíem la crisi immobiliària, els pisos ja serien fets.

Les nostres manifestacions, pancartes als balcons, explicació de la reqüalificació i les seves conseqüències, a les assemblees, etc. han creat complicitat i bona relació veïnal que ens ha fet dia a dia més forts i més conscients del model de ciutat que volem. Ara hem de seguir atents a noves iniciatives perquè els terrenys del miniestadi continuen sent molt atractius.

La Coordinadora vol expressar un profund agraïment a tots els col·laboradors, veïns i veïnes que fent pinya han fet possible el que semblava un somni i la confiança de seguir plegats amb el nostre lema des de fa 12 anys :

¡¡  ELS TERRENYS DEL MINIESTADI SÓN EQUIPAMENTS PER A LA CIUTAT   !!

Moltes gràcies a tots pel vostre suport!!!

Coordinadora d’AA VV i Entitats de Les Corts


Nota de premsa  que la Coordinadora

d’Associacions de

Veïns i Entitats de Les Corts

ha fet arribar als mitjans de comunicació

 

PER UN URBANISME AL SERVEI DE LA CIUTAT

La Coordinadora d’Associacions de Veïns i Entitats de Les Corts valora positivament la sol.licitud de suspensió del tràmit d’aprovació de requalificació del Miniestadi del FCB dirigit a la Generalitat de Catalunya.

Amb la suspensió d’aquesta modificació del PGM, queda aturada la construcció de 1.625 pisos així com l’augment del dèficit d’equipaments a Les Corts aprovat per PSC, CiU i ERC a l’Ajuntament de Barcelona, projecte que els veïns havien denunciat i recorregut amb l’assessorament de professionals del dret i  de l’urbanisme.

Després del Barça 2000 i Barça 2010 considerem que és urgent fer un altre urbanisme no especulatiu i amb la plena participació ciutadana. Els veïns estarem atents a que els nous projectes de futur de la zona  es facin sense canviar la qualificació actual dels terrenys i amb la garantia  d’assegurar  la bona convivència entre activitat esportiva i veïnal.

És per això que des de la Coordinadora demanem al FCB que expliqui al més aviat possible als veïns el seu futur projecte que ells anomenen “Espai Barça “per tal de poder valorar-lo i poder-hi  participar activament.

Barcelona, 19 d’octubre 2010


No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: